Сви заинтересовани средњошколци који желе да прате бесплатно онлајн наставу могу се пријавити путем формулара. Први циклус припремне наставе биће одржан од 10. до 21. маја 2021. год од 14 часова. Пре почетка припремне наставе на Ваш мејл добићете детаље за приступ и праћење наставе. Уколико имате нека питања можете послати путем формулара или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Будући студенти, који се пријављују за припремну наставу, могу да контактирају наставнике који су задужени за реализацију исте, путем мејл адресе и то:

  • др Милица Станковић, проф.с.с. за припремну наставу из предмета Економије на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • др Лидија Стаменковић, проф.с.с. за припремну наставу из предмета Хемија на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Мсц Бранислав Димитријевић за припремну наставу из предмета Математике на мејл:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

*Напомена: Молимо Вас да проверавате спам (junk) поруке на Вашим мејл адресама.

 

Пројекти , награде и признања