Обавештавају се студенти основних, специјалистичких и мастер струковних студија Одсека Врање да ће 29. и 30. октобра 2021. године бити одржан ванредни испитни рок. У петак 29.10.2021. год од 9 часова се полажу испити из предмета који су се слушали у зимском семестру, а у суботу 30.10.2021. год. од 9 часова се полажу испити из предмета који су се слушали у летњем семестру.

Распоред полагања можете погледати овде.
Пријава испита (онлајн) је од 25. до 28. октобра 2021. год. Накнадна пријава испита неће бити могућа. Цена испитне пријаве је 2.000 динара.
Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 27.10.2021. године до 15 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана.

Напомена:

Студенти који су већ одрадили упис/обнову године и имају задужен износ за пренос бодова, морају послати свој број индекса као и предмете које желе да полажу на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ради рапоређивања средстава школарине, како би били у могућности да пријаве испите. 

 

 

Пројекти , награде и признања