Пријава испита на основним, специјалистичким и мастер струковним студијама вршиће се онлајн у периоду од 20. јуна до 22. јуна 2022. године.

Пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: 

https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала).

За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)

  • Молимо све студента да уплате за пријаву испита врше по новом ценовнику који је на снази од понедељка, 23.05.2022. године. ( Цена пријаве за студенте који се финансирају из буџета је 200,00 дин. , док за студенте који се сами финансирају износи 1.200,00 дин. )
  • Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финансије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 21.06.2022.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана. (уколико вам уплата не прође преко извода нећете моћи да пријавите испит у термину који је предвиђен за пријаву испита, по истеку термина на дан испита, пријава испита ће коштати 2.500,00 дин.)
  • Студенти који немају отворен школски налог (студенти који немају налог за Office 365/Teams) потребно је да на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу име, презиме и број индекса.

НАПОМЕНА: Након уплате на рачун Академије немојте одмах слати уплатнице на ваш СтудИС налог. Сачекајте до следећег дана и проверите у делу за финансије да ли вам је уплата легла на рачун, уколико се уплата не види у финансијском делу, онда морате да пошаљете уплатницу на ваш СтудИС налог.

 

Пројекти , награде и признања