1

Студенти Високе школе примењених струковних студија из Врања боравили су у Београду, 14. и 15. 11. 2018. године, где су одржали веома успешну радионицу „Путања до знања“ у оквиру едукативног дела Грин феста. Студенти, уз помоћ својих ментора, мр Иване Круљ и др Јоване Џољић, уз подршку чланова наставног особља Школе, су будуће младе природњаке и љубитеље чисте природе из основних школа  „Владислав Рибникар“ и „Раде Кончар“ из Београда, кроз едукативни квиз упознали са значајем рециклаже и корисним ефектима као и последицама њене нерационалне употребе.

Дводневни боравак у Београду обележен је одласком студената и професора у Југословенско драмско позориште на представу „Месец дана на селу“ која је на репертоару сцене „Љуба Тадић“ од ове године. Студенти су са великом пажњом одгледали представу и великим аплаузом поздравили феноменалне глумце.

Током боравка у Београду студенти и професори су посетили и Музеј илузија где су имали прилике да се поиграју својим чулима јер „ништа није онако како се чини“, посебно у овом музеју али и да науче неке веома интересантне ствари.

Пројекти , награде и признања