1

Професори и студенти Високе школе примењених струковних студија из Врања учествовали су на 19. Међународној конференцији под називом „KNOWLEDGE IN PRACTICE“ у Банском у периоду од 13. до 16. децембра 2018. године.  На Конференцији учесници су имали прилику да се упознају са најновијим трендовима и сазнањима у науци и технологији на регионалном али и глобалном нивоу.

Велико интересовање за учешће на Међународној конференцији у Банском показали су не само наставници и сарадници већ и студенти Школе. Око четредетак студената, са свих студијских програма, уз помоћ својих ментора, наставника и сарадника Школе, написали су своје прве научно-стручне радове и тако закорачили у свет науке. Студенти Школе, учешћем на Коференцији, показали су огромну жељу за својим напредовањем, учењем али и стицањем нових знања и вештина. На Конференцији су имали прилику и да излажу своје научно-стручне радове, одговарају на питања публике и покажу добре вештине презентовања и познавања области свог науковања.

Од непроцењиве важности за Школу али и за њене наставнике, сараднике и студенте су свакако и нова пријатељства и контакти који се остварају на оваквим међународним скуповима.

Пројекти , награде и признања