ОБАВЕШТЕЊА

Поштовани студенти,

Обавештавамо вас да је у складу са новим Правилником Академије, дошло до промена по питању полагања Стучне праксе и предмета Примењени истраживачки рад који је на Мастер студијама.

До сада се стручна пракса коју су студенти обављали само оверавала у складу са урађеним елаборатом и уписом у индексу од стране наставника који је био ангажован.

Сада се Стручна пракса мора пријавити преко испитне пријаве у испитном року и то почев од септембарског испитног рока. Студенти који се финансирају из буџета, испитну пријаву ће плаћати по 100,00 динара, а самофинансирајући студенти ће плаћати по 1.000,00 динара.

Што се тиче предмета Примењени истраживачки рад студенти су у обавези да пријаве овај предмет у испитном року и да уплате испитну пријаву  у износу од  1.000,00 динара.

 

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: МАКРОЕКОНОМИЈА И РАЧУНОВОДСТВО, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: МЕНАЏМЕНТ И БИЗНИС, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор предавача ван радног односа за ужу научну област: МАКРОЕКОНОМИЈА И РАЧУНОВОДСТВО, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор предавача ван радног односа за ужу научну област: ПРОИЗВОДНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У МАШИНСКОМ ИНЖЕЊЕРСТВУ, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ПРОИЗВОДНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У МАШИНСКОМ ИНЖЕЊЕРСТВУ, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ПРИМАРНА ПРЕРАДА ДРВЕТА И ФИНАЛНА ОБРАДА ДРВЕТА, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ХЕМИЈА И ХЕМИЈА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ОПШТА БИОТЕХНОЛОГИЈА И ПОСЕБНА БИОТЕХНОЛОГИЈА, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ТЕХНОЛОГИЈА НАМИРНИЦА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА И ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ И ТЕХНОЛОШКО ИНЖЕЊЕРСТВО, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

Извештај Комисије за избор сарадника-демонстратора за ужу научну област: ДРУМСКИ САОБРАЋАЈ И МОТОРИ И МОТОРНА ВОЗИЛА, стављен је на јавни увид и налази се у библиотеци Академије техничко васпитачких струковних студија Одсека Врање, од 31.07.2020.године.

Извештај

 

Обавештавају се студенти основних, специјалистичких и мастер струковних студија Одсека Врање да ће у периоду од 20.08. - 01.09.2020. године бити одржан септембарски испитни рок за све предмете. 

Пријављивање испита ће бити он-лајн преко сајта школе од 14. - 18. августа до 24 часова.

Студенти су дужни да оригинал уплатнице за пријаву испита, са испитном пријавом предају Студентској служби од 17. - 19. августа  до 14 часова, како би потврдили пријаву испита. 

Цена испитне пријаве за студенте који се финансирају из буџета је 100 динара, а за самофинансирајуће студенте је 1.000 динара, док за студенте који су слушали предмете у зимском семестру цена испитне пријаве је 2.000 динара.

Напомена: Уплате за испитне пријаве уплаћивати појединачно за сваки предмет. 

  • Жиро рачун: 840-2111666-06
  • Прималац: АТВСС Ниш - Одсек Врање
  • Сврха: Пријава испита ( обавезно унесите и назив предмета
  • Позив на број:  03 - ваш број индекса (пример : 03-999/ДС)

 

Напомена: Испити код професора др Љиљане Стошић - Михајловић, почињу од 11 часова, док остали испити почињу у 9 часова.

Распоред полагања испита можете видити овде.

Пријава испита на дан испита није могућа.

 

Обавештавају се студенти Академије техничко-васпитачких струковних студија - одсек Врање да је дана 05.06.2020. године ступила на снагу Одлука о висини накнада које плаћају студенти Академије техничко васпитачких струковних студија - одсек Врање.
Тачком 32 наведене Одлуке, прописано је да:
Сви студенти ( ФИБ и САФ ) су у овавези да приликом пријављивања испита за испитне рокове: Септембар, Октобар и Октобар I шк. 2019/20. године уплате износ од 2.000,00 динара по испиту који се слушају у зимском семестру.

Коначне ранг листе по студијским програмима:

Друмски саобраћај

Машинско инжењерство

Предузетнички менаџмент

Прехрамбена технологија

Заштита животне средине

 

 

Прелиминарне ранг листе по студијским програмима:

Друмски саобраћај

Машинско инжењерство

Предузетнички менаџмент

Прехрамбена технологија

Заштита животне средине

 

 

Овера семестра и пријава испита 13.7.2020.

Полагање испита биће 14. и 15. 7.2020.

 

 

 

 

Кандидати који се буду пријављивали за упис у прву годину мастер струковних студија школске 2020/2021. године на Академију техничко-васпитачких струковних студија - Одсек Врање у првом уписном року моћи ће пријаву вршити онлајн.

Уколико кандидат није у могућности да пријаву обави онлајн, може доћи лично са потребним документима на Академију - Одсек Врање од 6. јула до 8 јула 2020. год. радним данима од 8-14 часова.

 

ПРИЈАВИ СЕ

 

 

Коначне ранг листе по студијским програмима:

Друмски саобраћај

Инжењерство намештаја и ентеријера

Машинско инжењерство

Производна економија

Предузетнички менаџмент

Прехрамбена технологија

Заштита животне средине

 

 

Пројекти , награде и признања